Soms kom je op een punt in je leven waar in je overwegingen gaat maken, zo is dat ook bij mij gebeurd. Na ruim 8 jaar manager geweest te zijn bij een grote dierenambulance in Noord-Holland heb ik mijn baan opgezegd ( mei 2018 ). Haalde er geen voldoening meer uit en voelde me niet fijn meer in mijn eigen lijf!  Ik vond dat ik  (meer ) naar mijn eigen gevoel moest gaan luisteren!
Dieren....groot, klein, daar word ik een leuker mens van! Zelf heb ik samen met mijn vriend twee poezenkinderen en drie dwerg geitjes en inmiddels drie 
 Wyandotte kippen. Mijn vriend heeft een veehouderij waarin hij samen met een collega boer kalfjes opfokt tot mooie melkkoeien.
De dieren, die doen er toe en zo denk ik dat er veel meer diereigenaren zijn die het beste met hun dier(en) voor hebben. De beste zorg en aandacht voor ze.

Ga je weekendje weg , lekker met vakantie of lukt het je niet alle dagen je eigen hond uitlaten, dan is het fijn wanneer je (huis)dieren in hun vertrouwende huiselijke omgeving kunnen blijven. Het is ook denkbaar dat er voor de dieren gezorgd moet worden bij een ziekenhuisopname, revalidatie enzovoorts. Kortom Eigenaren van (huis) dieren ondersteunen in de zorg van de dieren in gevallen waar het nodig is.

Dit onderwerp is voor niemand leuk om te bespreken maar uit ervaring van mijn jaren bij de dierenambulance, lopen familieleden, vrienden of buren van de overledene ook weleens tegen het feit aan dat er ( nog ) even geen opvang voor de huisdieren is geregeld, ook dan zal ik deze zorg, desnoods met u samen waarnemen. In zo'n pijnlijke situatie is het fijn wanneer iemand u kan ondersteunen waar nodig. 

En toen bedacht ik ”er zullen toch meer mensen zijn die hier naar op zoek zijn? ”.Zo zoetjes aan kwam dus ‘dierverzorging aan huis’, in hun eigen omgeving krijgen ze de zorg en aandacht die ze verdienen.

Kortom, u geniet en uw (huis)dier geniet.
Liefs Daphne